Tunnelmia syksystä

Vesisade tummutti ikkunaa, se oli kuin alkukantaista rytmimusiikkia korvilleni. Istuin nojatuolissa ja nuokuin, vesisade sai minut aina väsyneeksi. Kello oli vasta yksitoista joten nukkumaan meno aika ei ollut vielä. Nousin ylös venyttelin ja ikävät naksahdukset kuulostivat pahemmilta kuin mitä ne oikeasti olivatkaan. Vedin verhot lasilta, jonka pinnassa oli kymmeniä pisaroita.
Ukkonen jyrisi jossain kaukana, vain pieni välähdys heijastui jostain taivaanrannalta. Ukkonen kuten muutkin luonnonilmiöt ovat aina kiehtoneet minua. Luonto pullistelee kuin testosteronihöyryinen teinipoika. Minä en pelkää luontoa, vaan kunnioitan ja paljon. Helpottaa kummasti kasvukipuja kun tajuaa kuinka pieni ja avuton sitä onkaan. Ihailen aikani luonnon omaa teatteria ja menin takaisin sänkyyn. Kello oli jo reippaasti yli kaksitoista ja silti nukkumisesta ei voinut kuin unelmoida. Jälleen kerran ajatukset kiersivät kehää päässäni. Olin juuri valmistunut joten kouluun palaaminen ei ainakaan ihan heti sopinut suunnitelmiini. Tuntuu ettei töidenkään saanti ole varmaa. Itseluottamus, joka oli satasen luokkaa vielä valmistujaispäivänä, on nyt pahasti pakkasen puolella. Sateen loputtomia kämpän hiljaisuuskin ahdistaa. Radiokin pimahti viikko sitten ja juuri nyt ei anna budjetti myöten että voisi ostaa uuttakaan. Televisiosta ei tule mitään.
Hassua viimeksi kun mulla oli univaikeuksia, se johtui että vuosia sitten asuin poikaystävän kanssa ja hänellä oli suuria vaikeuksia unen kanssa. En ole kuullut siitäkään tyypistä mitään pitkään aikaan. Viimeksi kun se soitti kuukausia sitten, niin se oli aikalailla humalassa. En ole seurustellut pitkään aikaan, kun vain tulisi se oikea vastaan.

Mainokset

Tekijä: Sirius Pinkki

Haaveilija jolla villasukat pysyy vielä maan pinnalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s